• +31-646355537
  • info@iwtc.eu

Over ons

Over Digitale Radio

Digitale Radio maakt muziek luisteren via internet nog makkelijker! Zoveel mogelijk stations staan overzichtelijk bij elkaar. We sorteren ze op luistercijfers (NL) en muziekgenre. De keuze wordt iedere maand uitgebreid, en de lijsten worden aangepast op basis van de laatste luistercijfers. Om de site betaalbaar voor onszelf en gratis beschikbaar voor jullie als luisteraar te houden, zullen af en toe advertenties worden getoond bij het opstarten van een station of ergens anders op de pagina. Over digitaal radio luisteren is natuurlijk heel veel te vertellen, maar nog leuker is het om gewoon te gaan luisteren. Kijk rond op onze site, en de kans is groot dat je verrast wordt door de vele mogelijkheden.

Digitale Radio is ontstaan als hobby nadat we zelf al uren het internet hadden afgestruind naar leuke radiostations, maar niet alles steeds opnieuw op wilden zoeken. En wij? Wij zijn David en Denise Kunst!

 

Bij digitaleradio.nl kies je zelf je favoriete radiostation. Luister naar de best beluisterde stations, of maak een keuze via de verschillende muziekstromingen.
Digitaleradio.nl werkt iedere maand de lijst met best beluisterde radiostations bij. Onze top 10 baseren we op de cijfers uit het Nationaal Luister Onderzoek (NLO), na te lezen opĀ luistercijfers.

De verschillende muziekstromingen houden we zo goed mogelijk in de gaten. Mis je een station? Of werkt een station niet (meer)? Laat het ons dan weten. Dat kan via Facebook of email, maar ook als reactie op de pagina met het station.